Generelt

Magiske af XanGo™s lønstruktur

Det er tid til at fjerne enhver forhindring og bane vejen til succes. The XanGo™ erstatning plan vil give alt hvad du nogensinde har drømt om. En fuld 50 procent af hver flaske XanGo™ juice sælges går direkte tilbage til provisionsudbetalinger. Ingen tricks. Ingen fuzzy matematik. Kun ubegrænset potentiale og et produkt, der kræver opmærksomhed.
Det spørgsmål, hvordan du starter din virksomhed!
Der er to grunde til, hvorfor distributører lykkes i Xango™.
1. de har en tro på produktet.
2. de har en tro på, at de kan gøre penge inden for Xango™.
De fleste mennesker vil forbruge et eller to tilfælde af Xango™ om måneden afhængig af størrelsen af deres familie. Ved at starte den rigtige måde vil du ikke kun nyde de skattemæssige fordele ved at eje din egen hjemme-baseret virksomhed og fuldt ud fratrække udgifterne til at komme i gang, men du vil have produktet og værktøjer til at dele Xango™ med nok folk til at få din virksomhed den rette start . Duplikering er nøglen til network marketing og nøglen til din succes i Xango™. Sætte et eksempel og tempo for din downline er den mest fremragende måde at hjælpe dem med at nå deres mål. Mens de arbejder sammen for at nå disse mål, du også opbygge et forhold med din downline, som er afgørende i denne sag også. VI ER IKKE BARE DISTRIBUTØR-ID-NUMRE. VI ER ALLE TEAMMEDLEMMER FORSØGER AT GØRE DET TIL TOPPEN SAMMEN!
Når indført om Xango™, er der to måder du kan tilmelde dig, der vil gavne dig som en multi-level marketing.
BENEFIT #1
1. Tilmeld dig som en uafhængig distributør. Betale engangs-gebyr på $35,00.
2. forpligte sig til en standard ADP (automatisk levering Program), der er en $100 tilfælde ADP. (4 flasker pr. sag)
3. Når du har foretaget din beslutning om at deltage som en uafhængig distributør og forpligte sig til en standard automatisk levering program, være en del af de førende online XanGo™ organisation hvor du vil modtage en gratis hjemmeside FOR at deltage, uovertruffen kundeservice og distributør support, online-værktøjer og uddannelse. Dette kan findes på: www.mymangosteen.com/renee
(Dette kvalificerer dig til at tjene op til 5 niveauer af Kommissionen i den Unilevel erstatning Plan, og en 30% strøm Start Bonus på alle nye personligt sponsorerede foretrukne repræsentanter.)
BENEFIT #2
1. Tilmeld dig som en uafhængig distributør på engangs-gebyr på $35,00.
2. forpligte sig til en familie ADP, der er en $200 sag ADP of Xango™.
3. Når du har foretaget din beslutning om at deltage som en uafhængig distributør og forpligte sig til en standard automatisk levering program, være en del af de førende online XanGo™ organisation hvor du vil modtage en gratis hjemmeside FOR at deltage, uovertruffen kundeservice og distributør support, online-værktøjer og uddannelse. Dette kan findes på: www.mymangosteen.com/renee
(Dette kvalificerer dig til at tjene alle potentielle kommissioner i Xango™ bonusplan. Dette omfatter op til 9 fuld niveauer i Unilevel udbetaling, en 30% strøm Start Bonus for alle nye personligt sponsoreret foretrak repræsentanter, en ekstra 15% magt Start Bonus for alle 2nd level personligt sponsoreret foretrak Reps, og en andel i den globale Bonus Pool ( Når du når Premier).
AUTOSHIP-HVOR SUCCES ER HJEMME!
Når du beslutter at deltage, er det vigtigt, at du tilmelder dig på mindst 1 sag ADP fra dag ét. En distributør tæller ikke mod din fremtidige kvalifikationer, indtil de er på en autoship. Plus en distributør kan ikke deltage i den fulde ugentlige Powerstart bonus, indtil de er på autoship de tabe og du taber.
1. Hvis du er på en 1-sag autoship, modtage du 30% ugentlig powerstart provision på alle dine nye indrullerede første ordrer. Hvis du har én person kommer i den “bedste måde” betyder du har lige lavet $150.
2. Hvis du er på en 2-sag autoship, modtage du også 15% første ordre fra 2.-niveau distributører. Med andre ord, hvis nogen du tilmeldt går ud og indskriver nogen… de får 30% og du får 15%. Dette forekommer ikke med en 1-sag autoship!
3. 2-case autoship ikke efterlader nogen penge på bordet… du kvalificerer dig til de maksimale provisioner både med Powerstart, og i sidste ende med Unilevel.
Her er grunde til at elske XanGo™ kompensationsplanen:
Runde tal
Ingen ændringer til dit indtjeningspotentiale (brud)
50% provision på hver flaske XanGo™ Juice sælges
Enkelhed
Tjek lønstruktur

1 thought on “Magiske af XanGo™s lønstruktur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.