Generelt

Koster det mange penge at låne?

Omkostningerne ved at låne penge i Det Forenede Kongerige er på sit laveste niveau i nogle år. Rentesatserne som fastsat af Bank of England har stabiliseret sig til en lav udlånsrente, hvilket gør det muligt for forbrugerne at optage lån og kreditaftaler, der er helt overkommelige. I virkeligheden, på trods af personlig gæld nå rekordhøjder, er der en voksende følelse lige over hele landet, at folk bliver mere trygge med det niveau af gæld, de bærer.

Med lån, der gøres mere og mere tilgængelige via internettet og specialiserede lån selskaber mere villige til at overveje ansøgninger fra folk med en dårlig kredit historie, nu er det tid til at låne penge til disse hus forbedringer eller at nye bil. Men i betragtning af de mange forskellige lån til rådighed, hvordan kan du gå om at vælge den rigtige type lån til dine behov?

Udlånsmuligheder

Hvilken type lån du vælger snarere afhænger af, hvad du vil gøre med pengene. Der er lån konfigureret af långivere til en bred vifte af formål i disse dage. Så uanset om du ønsker at købe et nyt køkken apparat, finansiere køb af en motorcykel eller købe en feriebolig kan du være sikker på, at de vil være et lån, der er designet specielt til at finansiere det.

Uanset hvilken type lån du bliver tilbudt, vil du opdage, at alle lån er stort set opdelt i to kategorier-usikrede lån og sikrede lån. Usikrede lån giver forbrugerne mulighed for at låne penge op til en vis grænse-typisk £25.000-uden lån selvom jeg står i rki formelt at begå nogen form for sikkerhedsstillelse, der skal anvendes mod lånet. Et sikret lån på den anden side kræver sikkerhedsstillelse, der skal sikres mod det lånte beløb, og kan bruges til at låne noget opad på £25.000.

Hvorfor kræves der sikkerhedsstillelse for sikrede lån?

Definitionen af et sikret lån er, at det lånte beløb er gjort så på løftet om, at hvis låntager misligholdte betalinger långiver opnår juridisk kontrol over den sikkerhed, som lånet er sikret for at inddrive de tabte midler. Hvis du ønsker at låne £100.000 for eksempel så lånet selskabet ville kræve noget, der tilhører ejeren, der har en minimums videresalgsværdi på £100.000, der skal anvendes som sikkerhed. For de fleste mennesker ville dette være deres hjem eller egenkapital i deres hjem, hvis lånet er et andet realkreditlån, eller hvis lånene er ekstra til et første realkreditlån.

Derfor er den eneste reelle grænse for, hvor meget du kan låne på et sikret lån er mængden af sikkerhedsstillelse, du kan fremsætte til långiver. I tilfælde af at du mislig betaler afdrag på et sikret lån långiver vil påtage sig juridisk titel til din sikkerhedsstillelse og sætte det til salg. Långivere selvfølgelig vil kun ønsker at genvinde de skyldige beløb til dem, uanset den sande markedsværdi af sikkerhedsstillelsen. Det er grunden til, at varer af høj værdi såsom boliger og motorkøretøjer kan findes til nedsatte priser i Likvidations auktioner.

2 thoughts on “Koster det mange penge at låne?”

  1. I simply wanted to write down a brief remark to be able to express gratitude to you for all of the pleasant hints you are placing at this website. My rather long internet research has at the end of the day been rewarded with pleasant facts to write about with my best friends. I ‘d tell you that we website visitors are undeniably endowed to dwell in a useful website with very many awesome people with useful secrets. I feel somewhat privileged to have discovered the weblog and look forward to so many more cool minutes reading here. Thank you once again for everything.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.