Generelt

Hvad du bør vide om elevationssenge

En elevationsseng gør det nemmere at komme ind og ud af sengen. For at eksperimentere med højder og positioner skal du skubbe en sengekant til siden. Du kan også justere højden, så den passer til dine behov. For at bruge en forhøjet seng skal du hæve den del af din madras, der ligger mellem dine ben. De bedste senge kommer med en tre- eller firedobbelt justerbar base, der giver dig mulighed for at justere højden efter din smag. For den bedste hvile skal du sørge for at justere den i små trin her.

En elevationsseng er en god mulighed for smertelindring, især i nakke og ryg. Inden du køber en elevationsseng, bør du dog overveje dens fordele og ulemper. Par kan vælge separate modeller, der har separate madrasser, hvis de ønsker at dele en enkeltseng. Par kan indrette deres senge selvstændigt med en elevationsmadras. En forhøjet madras kan købes med samtykke fra din partner. Men de kan have forskellige behov.

En elevationsseng er perfekt til par, da den giver mulighed for justering af ben, ryg og fødder. Det giver par mulighed for at have intime stunder sammen, såsom at hygge sig. En elevationsseng i dobbelt højde er 180 x 200 cm i størrelse, mens en enkeltplansmodel har en kortere ramme og en lavere platform. Enkeltplansmodeller har 160 x 200 cm i bredden, mens dobbeltsenge ikke bør overstige firs tommer.

En elevationsseng kan variere i fasthed alt efter hvor tung brugeren er. En pocketfjeder med en moderat styrke vil være velegnet til personer, der vejer mindre end 75 kilo. Pocketfjedre med høj densitet og fasthed vil passe til alle, der er 95 år eller derover. Tunge brugere vil drage fordel af en fastere seng med flere lommer. Du kan justere, hvor fast din elevationsseng er baseret på din vægt.

Sørg for at tænke over tætheden, inden du køber en elevationsmadras til en du holder af. En elevationsmadras skal være fastere fjedre end en standardmadras. Fjedertætheden afhænger af personens vægt. Det er derfor vigtigt at bestemme vægten, inden du køber en ny seng. Det er vigtigt at forstå dine behov fuldt ud, og hvordan en elevationsseng kan gavne dig.

Fastheden af ​​en madras bestemmes af, hvor meget vægt en person har. Dette er vigtigt, fordi det vil påvirke tætheden af ​​fjedre. Du bør justere fjedrenes tæthed, så de passer til din vægt. Mellemstærke pocketfjedre er bedst til dem, der vejer mindre end 75 kilo. Du bør vælge solid-state multipocketfjedre til personer mellem 75 og 95 kilo.