Generelt

Engros oplysninger: Sådan køber du på ægte engrospriserne

Copyright 2006 Jorge Olson

Lær, hvordan du kan købe merchandise til reel engrospriser. Du skal lære hvordan engros priser kan variere, så du kan vide, hvornår du køber på ægte engrospriserne og ikke, hvad leverandøren ønsker du at tro er engros-priserne.

Er at finde produkter til engros priser vanskeligt? Svaret er ingen. Det er ikke svært. Den vanskelige del er at få dem for “rigtige” engrospriser.

Hvad mener jeg med “ægte engrospriserne”? Nå, de fleste leverandører vil vide i de første 20 sekunder, hvis du er en erfaren køber eller lige er startet ud. De vil pris deres varer i overensstemmelse hermed.

Hvis du køber engros produkter til at sælge på eBay, er til butikker eller ud af dit hjem det alle det samme til dem. De vil have op til 10 forskellige “engros priser” for de samme varer.

Selv erfarne købere og store etableret virksomhed betaler for meget på deres engros produkter. Så forvent ikke at vide mere end dem, når det kommer til at købe til virkelige bunden engrospriser.

Jeg fik min første introduktion til engros produkt pris i en af mine første engros konsulent jobs. Jeg gik over priserne på deres bedst sælgende produkter at se fortjenstmargenerne, når jeg var imponeret over hvor lavt merchandise pris var. Eller så det forekom mig dengang.

Som en del af mit job, besøgte jeg alle engros messer rundt om i landet, sammenligne priser. Det er når jeg bemærket store forskelle i prissætningen for de samme nøjagtige elementer.

Gå fra bod til bod jeg var på udkig efter en liste over ca. 500 varer i bare et par produktkategorier herunder lille elektronik, solbriller, boligartikler, værktøj og legetøj. Vi behov overalt fra 50 til 100 forskellige produkter fra hver kategori.

Efter nogle gåture og flere gang fandt jeg de nøjagtige samme produkter med de samme mærker i forskellige boder. Produkterne var de samme, men priserne var meget forskellige, mere end det dobbelte, 150% mere i en kabine i ikke forhold til en anden i den samme messe, undertiden boder mere end 100 fødder fra hinanden.

Det var et chok for mig. Jeg troede, at priserne ville kun spænder med 3% eller et par cent. Jeg var meget forkert. Senere fandt jeg ud af at kun få mennesker er virkelig producenter eller købe direkte fra producenterne. Færre leverandører er ægte importører af produkter. De fleste købe fra engrosforhandlere, sig selv og derefter videresælge produkterne til andre grossister eller detailhandlere.

Senere da jeg besøgte nuværende leverandører af min kunde jeg genforhandles priser og fortalte ham, at jeg vidste de “andre” leverandørers priser. Efter et par møder formået jeg at sænke priserne med 50%. Nu, for at give dig et godt perspektiv, min kunde havde indkøb fra disse leverandører i 12 år og med disse nye priser for hans fortjeneste fordoblet. Min kunde var naturligvis meget glad og meget overrasket.

Her er nogle tips og teknikker, du kan anvende umiddelbart til at sænke din engros købe priser.

Komme til kilden: Hvad betyder dette? Det betyder, at du bør vide, hvem den oprindelige kilde er for de produkter, du køber, især hvis disse produkter ikke er navn mærke elementer. For eksempel, hvis du køber t-shirts bør du vide hvem gør t-shirts og hvor, der importerer dem, der udskriver design, hvis de har en, hvad er materialet og hvem der sælger det, og hvor. Ikke bare købe 1.000 t-shirts, fordi de fortæller dig, de er “gode sælgere”. Sørg for at du kender, hvor de kommer fra.

Selv hvis du køber closeouts du nødt til at sikre hvem andre sælger dem, og hvem der er kilden. Jeg har købt og solgt en masse closeouts i min tid og lad mig fortælle dig, de er closeouts for en grund. Selv populære closeout hjemmesider, der hævder, at de sælger closeouts eller likvideringerne er dyre. Jeg Tjek deres priser ofte og er normalt grossister sælger produkter til en god fortjeneste.

Viden vil være nøglen til dine produkter. Hvis du ved hvad du køber og de reelle priser, produktion, transport, vil oplagring du være i stand til at forhandle med dine leverandører. Hvis du ikke gør det, vil du normalt betale op til 150% mere for de varer, som andre køber i samme mængder.

Her er 5 spørgsmål, som du kan spørge din engros-leverandør, der vil hjælpe dig med at afgøre den lige engros pris:

1. Hvad er den egentlige retail pris af varen og hvor det sælger for denne pris?

2. hvem der sælger det til disse detailbutikker og hvor meget profit gør store skabe og deres leverandør? Dette vil give dig en idé om, hvor meget butikken betaler og hvor meget store leverandøren.

3. Hvad er prisen pr. sag, pr. Palle og pr. vognlæs? Dette vil give dig en idé om deres bedste priser.

4. Hvem er din bedste kunde? Hvor meget vil de købe pr. måned? Dette vil fortælle dig, hvem der får den bedste pris for produktet.

5. må du fremstille eller importere dette produkt? Dette vil fortælle dig, hvis de er den oprindelige kilde bag produktet, eller hvis, som du, de er en grossist eller forhandler.

1 thought on “Engros oplysninger: Sådan køber du på ægte engrospriserne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.