Generelt

Betingelser er ret til at købe højere prissat hjemmet du altid har drømt

Højere renter og huspriser i fortiden har holdt boligejere fra at købe større boliger. De nuværende real estate markedsvilkår, er imidlertid opmuntrende for mange boligejere, der ønsker at “købe” til højere priser hjem med mere at byde på.

Hvis du overvejer at handel for en større og dyrere bolig, betingelser for at gøre så kunne ikke få meget bedre. Renten er den laveste de har været i to årtier, og hjem priser i mange regioner er den mest overkommelige de har været i år.

Du bør overveje et par faktorer, før at nå frem til en beslutning om at handle:

Har du råd til højere afdrag og ejendomsskatter?

Er dit kredit record solid nok til at kvalificere sig til de sandsynlige højere månedlige afdrag på realkreditlån?

Har du planer om at bo i dit nye hjem længe nok til at forrente din investering?

Naturligvis, du bliver nødt til at sælge din nuværende hjem før det bliver alvorligt handel op til en ny. En sund ejendomsmarkedet angiver, at du har lidt problemer med at sælge din nuværende hjem. Ejendomsselskabet national Association rapporteret i August at salg af eksisterende enfamiliehuse stiger støt, navnlig blandt førstegangskøbere. Overkommelige hjem priser og lave renter kan gøre starteren hjem du køber flere år siden særligt attraktive.

Hvis du har råd til de up-front omkostninger, kan du overveje at skifte de fastforrentede realkreditlån på dit gamle hus til et rentetilpasningslån på en ny. Dette kunne gøre det muligt for dig at handle uden at øge dine månedlige betalinger.

Hvilken type af realkreditlån du vælger også afhænger af, hvor længe du planlægger at bo i dit nye hjem. En god realkreditinstitut kan rådgive dig om, hvorvidt en fast rente er en fordel er du planlægger at opholder sig i mere end 10 år. Et fastforrentet kan være bedre for langsigtet ejere, der ikke ønsker at bekymre sig om stigende afdrag på realkreditlån.

Handel kan ikke være værd i bevægelse, hvis du planlægger at bo i det nye hjem for kun et par år. Du vil muligvis skulle bo tre til fem år for dit hus til at værdsætte nok til at forrente de lukke omkostninger.

Betingelser for en flytte-up har ikke været så godt i mange år, og du måske ikke ønsker at vente meget længere med at overveje det. En erfaren ejendomsmæglers kan hjælpe dig med at beslutte, hvis købe en ny hus nu er en god investering for dig.

1 thought on “Betingelser er ret til at købe højere prissat hjemmet du altid har drømt”

  1. What i do not realize is in truth how you are no longer actually much more neatly-appreciated than you may be now. You’re so intelligent. You understand thus significantly in the case of this matter, produced me in my opinion imagine it from numerous varied angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated unless it’s something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times care for it up!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.