Generelt

7 måder at undgå en Dot-Con arbejde hjemme fidus

Hvis du er en af millioner af mennesker, der søger for at finde et arbejde i hjemmet skal job online så du blot lære at spotte en fidus. Online arbejde i hjemmet svindel er nu ofte omtales som “Dot ulemper” efter ordet “Dot Coms”. Når du desperat søger et arbejde hjemme job, oftest som du ikke har tendens til at “købe” ind i en lejlighed uden at gøre meget forskning. Hundredvis af dollars senere finder du ud af den hårde måde, du var offer for et fupnummer! Her er 7 måder at identificere et fupnummer, og hvordan man undgår dem.
1) ekstravagante krav
Mange websites eller arbejde i hjemmet muligheder vil love dig at du kan gøre “millioner” i løbet af få dage. Mange vil vise deres såkaldte “bevis for indkomst” på deres hjemmesider, som ofte viser sig for at blive rørt op billeder af falske checks eller kontoudtog. Ikke falder for disse “gimmicks”, hvis du føler, at disse krav til riches ekstravagante, så gæt hvad? De er. Få alle påstande og løfter skriftligt før du tilmelder dig eller betale for at deltage i nogen af disse websteder. Husk, at hvis påstande er rigtige så disse virksomheder vil have ingen grund til at nægte dig ægte bevis på anmodning. Hvis de nægter, ved du, det er et fupnummer.
2) læse med småt
Mange bedrageriske websteder begrave med småt i bittesmå bogstaver på bunden eller deres webside eller på en anden side med et link til det, der er svært at finde. Sørg for, at du læser disse fine prints for eventuelle bestemmelser, der kan vende tilbage til at bide dig, hvis nogensinde du vil have dine penge tilbage. Klik på alle links, der indeholder flere oplysninger og sørg for du læse dem helt. Må ikke bare antage, at hjemmesiden er legitimt. Antage, at det er en falsk og lad det bevise at det er ægte.
3) look For personlige oplysninger
Mange websteder indsamler dine personlige oplysninger som dit navn og e-mail adresse. Sørg for, at disse hjemmeside fortælle dig præcis, hvad de agter at gøre med det. Hvis de ikke fortælle dig, hvad de vil gøre med det, er det tid til at flytte ind på en anden hjemmeside, fordi chancerne er, at dine personlige oplysninger kan deles – eller værre – sælges til andre. Kontroller, at du ikke frivillige oplysninger såsom din SSN eller kreditkort oplysninger, medmindre du er helt sikker på hvad hjemmesiden vil gøre med det.
4) søger Business navn og kontaktoplysninger.
Lovlydige virksomheder og websites vil altid vise deres firmanavn, adresse og andre kontaktoplysninger tydeligt på deres hjemmesider. Hvis du ikke kan se nogen kontaktoplysninger, så være meget skeptisk over for det pågældende websted. Lyssky hjemmesider vil ikke vise disse oplysninger, da de ikke ønsker du at kontakte dem. Vil du virkelig gøre forretninger med sutte en hjemmeside?
5), hvad du får før du køber
Mange hjemmesider nægter at fortælle dig, hvad de vil give dig med indtil du betaler for det. Dette er uacceptabelt. Du, som forbruger, skal vide, før hånd hvad du får inden du køber. Jeg taler ikke om at kende de nøjagtige detaljer om et arbejde hjemme job, men du bør i det mindste få en idé om hvad de skal forvente efter du betaler. Hvis en hjemmeside ikke klart, hvad du får, når du betaler, kan du ende med at blive snydt. Så være trætte og altid sørge for du ved hvad du køber.
6) refusion
Nogle hjemmesider klart give tilbagebetaling politikker. Du bør kunne returnere varerne eller bede om pengene tilbage inden for rimelige vilkår. Mange legitime websteder vil lade dig få dine penge tilbage, så længe du beder om det inden 30 dage. Men nogle klart stat at du simpelthen ikke vil modtage dine penge tilbage. Være træt af disse typer websteder. Grunden til de er bange for at refundere dine penge er fordi de forventer mange anmodninger om tilbagebetaling. Dette er en stor grund til at ikke gøre forretninger med denne type hjemmeside.
7) pas på MLM type hjemmesider.
MLM eller multi level marketing hjemmesider er relateret til pyramidespil. Disse fiduser kan være let plettet, da deres fordringer til rigdom er lavet udelukkende på matematiske Sandsynlighedsregning og intet andet. Disse ordninger er næsten altid et fupnummer og deres krav til rigdom er simpelthen urealistisk i det virkelige liv. Hvis en hjemmeside afhænger stærkt af matematiske sandsynligheder for dig at tjene penge og hvis det er den eneste bevis for de tilbyder dig, kan du være ved at få flået af en MLM fidus. Det er tid til at gå!
Den nederste linje er, at du blot skal bruge sund fornuft når de søger efter en online arbejde hjemme job. Tænk på det som ønsker at købe en ny bil eller et hus. Brug den samme holdning, selvom prisseddel er meget mindre. Husk at risikoen er næsten det samme da du investerer dine hårdt tjente penge eller lifetime’s besparelser på én hjemmeside. Så du bedre gøre 100% sikker på, at du ikke er den næste offer for “Dot Con” svindel.

2 thoughts on “7 måder at undgå en Dot-Con arbejde hjemme fidus”

  1. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.