Tips og tricks til sikring af hjemmet

låsesmed, nørrebro

Låsesmed Nørrebro

Som beboer på Nørrebro er det vigtigt at kunne sikre sig på bedst mulig vis mod eventuelle indbrud.
Nørrebro har mange indbrud, og det er der en årsag til. Årsagen findes i at der er mange ældre lejligheder, som har meget nemme låse at br

yde op. For at komme problemet til livs kan man kontakte en låsesmed som hurtigt kan komme ud og inspicere alle låse, du som lejer har i din lejlighed.
En låsesmed vil kunne vurdere din lejlighed og fortælle dig om der er behov for at ændre noget ved dine låse, så du er sikret imod indbrud.
Mange mennesker tror at man kun skal være sikret på dørenes låse, men faktisk er den hyppigste indgang ind i et hus igennem et vindue, så her er det bestemt værd at investere i både hasper og låse til vinduerne.

Gode råd til låsen

Dine låsecylindre har det med at ruste, så hvis du har en lejlighed på Nørrebro er der stor sandsynlighed for at de er rustne og dette kan en låsesmed hurtigt vurdere.
Derfor er hovedreglen at man skal udskifte sine låsecylindre efter 7-10 år, så de ikke ruster fast.
På Nørrebro er der mange der vælger at få en simpel nø

gle, men det er utroligt vigtigt at få en låsesmed til at vise dig hvilke nøgler der er bore, dirke og beskyttet for kopiering.
En del af lejlighederne på Nørrebro har meget små karme, så her er det samtidigt også vigtigt at man får en låsesmed til at fortælle hvor langt ind rigel skal gå i karmen. Dette plejer normalt at skulle være 20 mm, men afhænger alt efter typen af låsen og typen af karmen.
Hvis tyven kommer ind igennem et vindue, så er der ingen grund til at forære ham udvejen med det samme, så derfor skal man investere i en dobbelt lås. En dobbelt lås kan låses både indefra og udefra, så når tyven har brudt igennem vinduet og skal ud af døren, ja så finder han ud af at han må samme vej ud igen, som han kom ind. En låsesmed vil kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige lås når du bor på Nørrebro.
Har du købt et nyt hus på Nørrebro eller omegn, så er det en god ide a

t få skiftet alle låse med det samme, da den tidligere ejer sagtens kan have taget en kopi af nøglen og man ved aldrig hvad folk kan finde på.

Gode råd til døren

Det er dog ikke kun låsen man skal have in ménte, når man skal sikre sig imod indbrud. Selve døren er ligeså vigtig. Som tidligere nævnt, så er der mange ældre lejligheder på Nørrebro, der ikke har det helt så godt længere. Det er derfor vigtigt at døren slutter tæt ind til karmen, da det herved bliver meget sværere at få et koben ind ved siden af døren. En låsesmed hjælper dig med at få kigget på din dør, så du minimerer din risiko for indbrud i lejligheden på Nørrebro.
En anden måde at hindre et koben i at komme ind under døren er ved at montere sikringsskinner mellem døren og karmen, hvilket din lokale låsesmed på Nørrebro uden tvivl kan hjælpe dig med.
Er du en af de få, der ikke bor i en lejlighed på Nørrebro, så er terrassedøren altid et svagt punkt, så tænk på den når du har en låsesmed på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *