Styr din aktiver nemt med asset management fra Pureservice

article_computer_incidentLeder du efter en servicedesk som har asset management integreret i servicedesken? Så har pureservice løsningen klar til dig, de har netop en servicedesk hvor de har integreret asset management ind i deres servicedesk, og gør det dermed nemt og enkelt for dig at styre og kontrollere din virksomheds aktiver og deres livscyklus. Hvis du gerne vil have et overordnet overblik over dine aktiver så er pureservice servicedesk med integreret asset management en optimal løsning på din virksomheds behov asset management behov.

Jeg stod faktisk selv i den situation at jeg gerne ville kunne styre og kontrollere min virksomheds aktiver med et simpelt asset maangement program, og ledte derfor med lys og lygte efter en optimal løsning på mit problem. Dog havde jeg meget svært ved at finde et asset management program der var nem og enkel at betjene og derfor ikke levede op til mine krav om brugervenlighed, da jeg også gerne ville have at nogle af mine mindre IT begavede medarbejdere også skulle kunne bruge et nemt asset management program.

Varm anbefaling af pureservice

Derfor var jeg mildest talt lykkeligt da jeg via nettet stødte pureservice hjemmeside hvor de netop havde en servicedesk hvori de havde integreret et asset management program, derfor udfyldte jeg de nødvendige oplysninger på deres skema, for at kunne modtage en demo på deres asset management program, og da jeg fandt at deres asset management program levede op til alle mine krav om brugervenlighed besluttede jeg mig derfor at købe deres servicedesk med den integreret asset management program.

Derfor kan jeg varmt anbefale andre som leder efter et nemt og overskueligt asset management program at anvende pureservice’s servicedesk med integreret asset management.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *