Pant i guld – Slip for at sælge

Hos Pantialt kan man få pant i guld, så slipper man for at sælge og samtidig får lidt ekstra penge at gøre godt med. Pant i guld kan være en god løsning hvis man f.eks. står og mangler lidt ekstra sidst på måneden, eller har brug for mellemfinansiering i forbindelse med et større køb. Der kan være flere grunde til at man ikke ønsker at sælge sit guld – Måske er det fordi affektionsværdien er for stor eller at man skal bruge guldsmykket i fremtiden osv. Det er derfor en god løsning, især hvis man sammenligner det med dyre kvik-lån og andre finansierings muligheder.

Kan alt guld bruges?

Kvaliteten af guldet har ikke den store betydning, andet end værdien selvfølelig, så om det er finguld eller mindre rent guld, udelukker ikke noget. Man kan altså få pant i guld af alle former, også uanset mængdens størrelse. Dette er muligt fordi Pantialt har erfarende eksperter inden for vurdering af guld, så du kan være sikker på en korrekt vurdering. Man kan faktisk komme ned til deres butik i Skovlunde, og mens man venter, få en vurdering af guldet efter test af renheden.

Er det ikke lige pant i guld man ønsker, så tilbyder Pantialt også pantsætning af andre effekter – Biler, designermøbler, ferieboliger, motorcykler, smykker og ure er alle sammen en mulighed. Der er derfor rigeligt med mulighed for finansiering gennem pantsætning hos Pantialt.

Processen for pant i guld

Processen for pant i guld foregår således at man laver en ansøgning, således at Pantialt kan foretage en vurdering. Man vil derefter modtage et udbetalingstilbud indenfor 48 timer, med den vurderede værdi. Acceptere man dette tilbud, så bliver der lavet en kontrakt og pengene overføres indenfor 24 timer på ens konto. Når det er tid til at få sit guld tilbage, så tilbagebetaler man og får guldet retur. Ansøgningen foregår enten på deres hjemmeside eller i deres butik i Skovlunde.

Under forsendelsen af ens effekter skal man ikke være bekymret, da Pantialt forsikrer pakken med op til 100.000 kr. Man skal bare huske at benytte sig af deres værdiforsendelsespakke. Under opbevaringen er der heller ingen grund til bekymring, da alle effekter er forsikrede og opbevaret i et sikkerhedsgodkendt lagerlokale.

Pant i guld er en mulighed for alle, som ønsker at få noget værdi ud af sine effekter, også selvom man er registreret i RKI. Hvis man ikke tilbagebetaler det aftalte beløb inden for løbetiden, så bortfalder ens tilbagekøbsret, men man bliver til gengæld ikke påkrævet ekstra omkostninger eller registreret i RKI.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *