Min nye foretrukne låsesmed fra Nordvest

Hej igen kære læsere,Låsesmed

I dag vil jeg skrive lidt om min gode oplevelse med en låsesmed fra nordvest, som faktisk er gået hen og blevet min foretrukne låsesmed. Baggrunden for dette skyldes at for et par uger siden da jeg på vej hjem fra arbejde, blev bestjålet i metroen, og derfor mistede min telefon, nøgler, og kreditkort. Hvilket jeg i øvrigt først opdaget da jeg stod foran opgangen til min lejelighed i nordvest. Derfor fik jeg lov til at låne min nabos telefon, som meget venligt også lukkede mig ind i min opgang efter jeg havde ringede på dennes dør, jeg ringede herefter til den lokale låsesmed for at denne kunne lukke mig ind til min lejelighed, da jeg jo havde fået mine nøgler stjålet.

Umanerlig god service

Det tog kun 15 minutter for låsesmeden at dukke op efter jeg havde ringede til ham, og han brugte herudover også kun to minutter på at lukke mig ind i min lejelighed. Derudover bedte jeg også låsesmeden om at udskifte låsen og give mig et par nye sæt nøgler, hvilket han så gjorde. Derfor vil jeg i fremtiden altid vælge den samme låsesmed herfra nordvest, da hans service er umanerlig god og frem for alt hurtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *