Lidt om mig: At lægge puslespil er min hobby

Nu har jeg efterhånden skrevet om lidt af hvert her på bloggen, så i dag må det være på tide, at jeg fortælle jer lidt om mig selv, og jeg vil gerne starte med at fortælle jer lidt om min hobby, som der faktisk ikke er ret mange, der kender til. Her taler jeg hovedsageligt om min passion for at lægge puslespil, som jeg gerne vil fortælle meget mere om her i indlægget.

Jeg har altid været glad for at lægge puslespil – lige så længe jeg kan huske tilbage til, og jeg er aldrig vokset fra det, selvom mange vokser fra puslespillene i en tidlig alder, men jeg er altså blevet ved med at lægge dem til den dag i dag.

puslespil

Jeg er ikke helt sikker på, hvad det helt konkret er, der gør, at jeg er så glad for at lægge puslespil, men jeg har lagt mærke til, at det gør noget godt for min hjerne. At lægge puslespil er jo en form for hjernegymnastik, som mange kalder det, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg tænker meget klarere, når jeg lægger pusle spil.

Er der nogle af jer, der lægger puslespil?

Det var alt for denne gang – resten kan I høre nærmere om en anden dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *