Her køber jeg indisk takeaway i København

indisk takeaway KøbenhavnForleden dag var jeg hjemme hos min kusine i København, hvor vi havde aftalt at se film og købe indisk takeaway. Hun tog mig ned til hendes lokale indiske takeaway, tæt på hvor hun bor i Valby. Jeg elsker indisk mad, men ved ikke så meget om, hvad de forskellige retter hedder samt hvad der er godt at bestille. Min kusine, derimod, kender den her indiske takeaway biks i København som sin egen bukselomme, så jeg lod hende om at bestille. Vi var virkelig sultne, så hun endte med at bestille samosaer og pakora til os begge og så to hovedretter. Jeg tror nok, at det var retterne Hariyali Chicken Tikka og Lamb Rogan Josh, vi endte med at bestille fra den indiske takeaway i København.

Det var sindssygt godt og spicy, og vi endte med slet ikke at have plads til al den bland-selv slik, vi havde købt, da vi var så mætte efter den gode indiske takeaway fra min kusines kvarter i København. Hvis I selv bor i området Valby i København, så bør i prøve indisk takeaway fra Punjab Restaurant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *