Køb af dart udstyr – hvad skal jeg købe?

Her i juleferien har jeg fået mig en ny hobby, nemlig at spille dart, hvilket jeg synes er ret sjovt, da det var noget, jeg spillede, da jeg var barn. I dag foregår det dog på en lidt anden måde, hvor jeg rent faktisk kan ramme dartskiven.
dart
Jeg begyndte at spille dart igen umiddelbart efter jul, så jeg havde desværre ikke mulighed for at ønske mig noget udstyr i julegave, og derfor bliver jeg nu nødt til at anskaffe mig noget. Heldigvis har jeg dog fundet en hjemmeside, hvor jeg kan finde det hele ét sted, og priserne er ganske acceptable, så det er jeg spændt på. Jeg skal faktisk til at lægge min første bestilling hos Dartshop her om lidt, når jeg har skrevet det her indlæg færdigt, og jeg ville derfor gerne høre, om der er noget specielt, jeg bare SKAL bestille hjem, når jeg alligevel er i gang. I kan se hele sortimentet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *