Hjælp til håndtering af medarbejderudlæg

Mange virksomheder bruger meget tid med at håndtere medarbejderudlæg. Medarbejderudlæg er uundgåeligt når man f.eks. er en salgsvirksomhed. Men det er godt at blive bevidst om hvor meget tid der bliver brugt på at håndtere bilag i forbindelse medarbejderudlæg. Ikke fordi at processen med bilagshåndtering som sådan kan effektiviseres synderligt, men der findes mange systemer der kan tage meget tid fra håndtering af medarbejderudlæg.

Expense management solution kan hjælpe din virksomhed med at øge effektiviteten ved at mindske transaktionsomkostningerne.  EMS, sørger for at strømline og automatiser mange af de lange og omkostningsrige procedure der er i forbindelse med medarbejderudlæg, lige fra rejseudgifter til kontorartikler.

medarbejderudlæg
EMS kategoriserer dine transaktioner og kontaktudlæg, kategoriserer dem, hvorefter de bliver bogført direkte i virksomhedens økonomisystem. Det web-baserede rejseafregningssystem sørger for at medarbejderne i din virksomhed kan registrere rejseudlæg, hvor både bilag og kontant udlæg registreres på under 2 minutter.

Har du f.eks. ret til at få kørselsgodtgørelse, så kan rejseafregnings systemer nemt registrere dit kilometer antal, og du får refunderet medarbejderudgifter/medarbejderudlæg der er forbundet hertil. Systemet beregner selv hvor meget du kan få godtgjort efter de gældende satser.

Et rejseafregnings system gør det nemt og tidsbesparende at håndterer dine medarbejderudlæg. Og kan tilpasses virksomhedens ønsker og behov for diverse medarbejder udgifter.

Dine rejseafregninger (medarbejderudlæg) sendes automatisk til godkendelse hos din nærmeste leder eller ansvarlige, herefter og bogføres de problemfrit i virksomhedens økonomi systemet efterfølgende. En nem og enkel måde at håndtere dine medarbejderudlæg på. Og så er det frem for alt tidsbesparende. Din ionvestering vil hurtigt være tjent ind. Yderlige plus er at der er nemt at skabe sig et overblik, over dine medarbejderes omkostninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *