Har der været hærværk på arbejdet?

Har der været meget hærværk på arbejdspladsen her på det seneste? Er mange af jeres firmabiler blevet ramt? Så er det bare at få løst problemet hurtigst muligt!
Det vil altid være ubehageligt, når man bliver udsat for hærværk – om det er hjemme eller på arbejdspladsen. Man føler sig nemlig krænket.
Mange virksomheder er på det seneste blevet ramt af hærværk, som kan være meget frustrerende. For det medvirker til flere omkostninger og det skal selvfølgelig undgås. Et firma kan allerede stå overfor en del udgifter, da der ofte skal bruges penge på mange ting. Derudover er der også mange ting, som kan gå i stykker, som selvfølgelig også skal repareres.
Det er især firmabilerne, som bliver ramt. De kan enten være overmalet med graffiti eller også kan dækkene være skåret op. Ruderne kan være i stykker, da de er blevet smadret eller også kan nummerpladerne være væk. Der er mange former for hærværk, men uanset hvad, er det frustrerende at stå i det samme problem hver eneste måned.
Nogen virksomheder har endda været ramt af dette hver eneste uge. Det kan virkelig være dyrt for virksomhederne, da de selvfølgelig altid skal have pæne og rene biler. Hvis man for eksempel har en masse sælgere, som skal ud til andre virksomheder, skal man have en præsentabel bil. Man kan derfor ikke komme kørende i en bil, der er dækket af graffiti, da det giver det forkerte indtryk på kunderne. Det kan ligeledes gå udover sælgernes arbejde, da de bliver nødt til at tage det offentlige. Hvis man er vant til at køre langt til kunderne, kan det være frustrerende at bruge endnu mere tid på det offentlige. Derudover kan der forekomme forsinkelser, som ikke er acceptabelt, hvis man har et møde med en kunde.

Der skal derfor gøres noget, hvis man gerne vil undgå problemer på længere sigt.

Industriporte

Hvis I ikke kan overkomme det længere, er det bare at få industriporte. På den måde vil jeres firmabiler være bag låste døre og der vil derfor ikke længere være problemer.
Der er mange virksomheder, som har været nødsaget til at få industriporte bare på grund af hærværk. Det har dog også hjulpet på problemet, da ballademagerne nu ikke kan komme ind til bilerne. Derudover kan man også få hegn og porte omkring firmaets område, så de slet ikke kan komme ind.

Nordic Systems

Hvis I ikke kender til en udbyder af industriporte, kan Nordic Systems anbefales. Det er nemlig en erfaring udbyder, som har været i branchen i mange år. Nordic Systems ved derfor, hvad der er den rette løsning for jer og firmaet.
I kan altid gå ind og se på de forskellige industriporte på Nordic Systems hjemmeside. Der er et stort udvalg og I vil derfor nemt kunne finde de porte, som I finder mest passende. Derudover er priserne meget overkommelige, som er fordelagtigt! I finder derfor ikke en bedre udbyder af industriporte end denne! Så kontakt dem allerede i dag og få løst problemet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *