bilnøgler med fjernbetjening

En bilnøgle med fjernbetjening gør livet lidt lettere

Man finder stadig mange bilnøgler uden fjernbetjening, da de kan være en gammel version eller det specifikke mærke ikke anvender det. Der flere grunde til hvorfor en bilnøgle med fjerbetjening er smartere end en almindelig bilnøgle – man slider først og fremmest nøglen væsentligt mindre, man undgår en knækket nøgle under frostvejr og så er det bare meget nemmere at åbne bilen, når man har favnen fuld af indkøbsvare. Da nøglen ikke knækker når man skal ind i bilen, så slipper man også for at skulle betale for at få lavet en ny og ligeledes undgår udrykningsgebyret.

Få også en startspærre sat i

Udover en bilnøgle med fjernbetjening, kan man også få tilføjet en startspærre. Dette ville gøre bilen sikrer, da man ikke bare skal have en identisk nøgle men, men ligeledes den rette kode for at starte bilen. Det kan give god mening, hvis man allerede skal til at få lavet fjernbetjening i bilnøglen, at få installeret en startspærre, da det vil gøre lettere og forhåbentlig også billigere hos låsesmeden.

Kopi af bilnøgler

Mangler man i forvejen en ekstra bilnøglen, så kan man næsten ligeså godt få sat en fjernbetjening i. Det bør altid anbefales, at man minimum har to eksemplarer af sine bilnøgle, så hvis man ikke har det i forvejen, så kunne det være en god ide at få lavet dem med fjernbetjening. Grunden til at man bør have en ekstra er selvfølelig, at hvis man nu mister den ene, så behøver man ikke at få skiftet låsen osv., hvilket i sidste ende betyder at man sparer nogle gode penge.

En af dem som tilbyder at lave bilnøgler med fjernbetjening er Københavns låsesmed. De har et bredt udvalg af bilnøgler, til de fleste typer køretøjer. De tilbyder ligeledes ekstra funktionen startspærre, så man sikrer sin bil yderligere. Bilnøglerne bliver fremstillet af samme kvalitet, som den originale og de laver alt fra skæringen til kodningen, så den bliver specialdesignet til ens bil. De er til rådighed alle tider på døgnet, så man ikke behøver at vente længere end højst nødvendigt med at få hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *