Der er kommet en ny indisk restaurant til Østerbro

Indisk mad er ikke til at finde længere, hvis man bor i København. Det kan især være svært, hvis man ønsker kvalitet og det gør alle, når det drejer sig om mad. De mange restauranter og caféer vi kan finde i København er enten italienske, franske, spanske, kinesiske eller danske. Det kan derfor være problematisk, hvis man drømmer om indisk mad.

Der er kommet en ny indisk restaurant til Østerbro

Noget beboerne på Østerbro har eftersøgt længe, er en indisk restaurant. Der findes mange restauranter og caféer på Østerbro, men ikke når det drejer sig om indisk mad. Man har derfor været nødsaget til at tage langt væk, hvis man ønskede indisk mad. Det er der heldigvis lavet om på. Der er nemlig kommet en indisk restaurant til Østerbro ved navn Kashmir. Denne restaurant er kendt i andre byer grundet den gode service og lækre mad. Det kan derfor betale sig at besøge denne restaurant, hvis man ønsker sig en god madoplevelse.

Hvis du ikke kan overskue at lave mad en dag, kan Kashmir også hjælpe dig. Man kan nemlig også få indisk takeaway. Man behøver ikke engang at ringe en time før, da maden bliver leveret hurtigt. Det er derfor den helt rigtige løsning, hvis man går og er sulten efter indisk mad.

Kashmir er også en velegnet restaurant, hvis man ønsker at holde arrangementer. Der er nemlig masser af plads og maden er perfekt til mange mennesker. Indisk mad kommer nemlig i mange anretninger og man kan derfor lave en slags buffet på de reserverede borde. Man kan på den måde få lov til at smage alle retter, som er en fordel.
Så kontakt Kashmir, hvis du ønsker at holde din næste fødselsdag på en god indisk restaurant på Østerbro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *