beaute pacifique

Beauté Pacifique hud- og hårprodukter

Om Beauté Pacifique

Beauté Pacifique blev grundlagt af danskeren, Flemming K. Christensen, i 1997, og er i dag en af de førende producenter indenfor dermatologiske produkter til hud og hår. Sortimentet består i dag af næsten 50 forskellige produkter, som sælges i hele fem verdensdele.

Det hele startede med at Flemming K. Christensen i samarbejde med Gunnar Svendsen i firmaet Cortex Technologi, som også blev grundlagt af selvsamme samme person, udviklede og fremstillende ultralyd-hudscannere til brug af forskning af hudsygdomme. Derigennem opnåede han en viden og yderligere erfaring med hudens udvikling og egenskaber, der senere hen har vist sig at være bærende for Beauté Pacifiques kæmpe succes.

For nyligt påbegyndte Beauté Pacifique et tæt samarbejde med den verdenskendte danske supermodel Helena Christensen, som i en længere årrække har benyttet sig af diverse produkter fra Beauté Pacifique, som har stået højt listet over supermodellen foretrukne mærker. I dag fungerer Helena Christensen som Goodwill Ambassadør for Beauté Pacifique, og er dermed med til at sprede kendskabet til produkternes fænomenale egenskaber og virkning.

Produkter testes og afprøves først på Beauté Pacifiques egen private klinik, som befinder sig på et laboratorieniveau. Derefter testes produkter på frivillige forsøgspersoner med anvendelse af måleudstyr, som på normalvis kun findes i lægemiddelindustrien.

Beauté Pacifiques produkter

Beauté Pacifique produktsortiment tæller på nuværende tidspunkt næsten 50 produkter indenfor derma-kosmetik heriblandt; anti-age, fugtpleje, renseprodukter, øjencreme, lotion, deodoranter, hårprodukter og meget andet. Ved derma-kosmetik forstås skønhedsprodukter, der opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger nær grænsen mellem kosmetikprodukter og lægemidler.

Produkter til ansigt såvel som krop kan kombineres, så de passer til både den helt unge som den modne hud. Sortimentets A-vitaminprodukter reducerer bl.a. aldersforandringer og strækmærker. Som den eneste på markedet er Beauté Pacifiques A-vitamincreme ”Crème Métamorphique” i stand til at trænge helt ind i hudens dybere lag. Dette er påvist i et uafhængigt dansk forskningsstudie udført på Marselisborg Hospitals dermatologiske afdeling. Studiet påviste, at efter blot fem dages behandling kan cremen forstærke hudens indre fiberstruktur, så aldersforandringerne mindskes så meget, at det kan ses med det blotte øje. Behandlingen med cremen fører til, at hudens struktur forynges ganske væsentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *