Altid brug for en låsesmed

Hvis vi tager et kig på Danmarks statistik over indbrud i beboelser og virksomheder kan vi se at indbrud i beboelser var i 2007 i fjerde kvartal på 12 082, mens det i 2013 i fjerde kvartal var 13 482, mens tallene for indbrud hos virksomheder i 2007 i fjerde kvartal var på 7518, og i 2013 fjerde kvartal var tallet 5188. Hvad kan du bruge disse tal til spørger du selv, ja svaret er simpelt; der vil altid ske indbrud og forbrydelser og derfor er det nødvendigt for dig at sikre din bolig imod disse indbrud så du ikke kommer hjem fra en ferie, til et hjem der er gennemrodet for materielle goder og personlige affektionsejendomme, som fx en halskæde du gav din kone til hendes fødselsdag. Især i byer som København og Amager er der større risiko for indbrud da der jo også er flere mennesker der bor i disse områder.

At være tryg
Vores opgave er at give vores kunder sikkerhed og tryghed, ikke blot når man er ude og rejse men også undgå hændelser såsom at vågne midt om natten og høre en tyv luske rundt, bistå dig i rådgivning om hvordan din virksomhed skal sikres i fremtiden. Vi er nemlig klar til at rykke ud til dig uanset hvilket tidspunkt af døgnet du ringer på, vi vil gøre alt for at du skal føle dig tryg. Vores låsesmede er de bedste i branchen med erfaring som kun de færreste kan hamle op med. Vores låse og alarmer er også de nyeste inden for branchen, og vi holder os konstant opdateret indenfor den seneste teknologi. Så vi kontinuerligt kan gøre det svære for indbrudstyvene at få succes med deres fordærvelige erhverv.

Natteravn
At være låsesmed er ikke for b-mennesker og sarte sjæle der har svært ved at stå tidligt op om morgen, vores job kan i en overdreven grad sammenlignes med en brandmand eller politimand der skal være klar på alle døgnets 24 timer, derfor hvis du får et opkald kl. 5 om natten så er det bare med at komme ud hængekøjen og på med arbejdstøjet og dit arbejdsudstyr, samtidig kræver det at du er fiks på fingerende, og som person er tålmodig da visse kunder kan være stressede eller paniske over at de står ude foran døren, efter en lang tur i byen og ikke kan komme ind ad deres hoveddør, eller folk som måske lige har været udsat for indbrud hvor du skal kunne være i stand til at vise empati og hensyn.

Vores arbejdsområde indskrænker sig ikke kun til private beboelsesejendomme men tilbyder også vores service til erhvervsejendomme, hvor vi hjælper med at sikre deres virksomheder mod fremtidige indbrudsforsøg, vi installerer alarm, låsesystemer, samt omkodning af dit nuværende låsesystem alt efter jeres behov og ønsker. Vi leverer de bedste alarmer, låsesystemer, låse, samt rådgivning om hvordan man bedst kan sikre sig indbrudsforsøg, som udføres af de bedste indenfor deres håndværk til de bedste konkurrencedygtige priser. Vores arbejdsområder er primært Amager, og Københavnsområdet. Vi er Din låsesmed på alle døgnets 24 timer vi helmer ikke før du er tilfreds og tryg.

låsesmed på amager

Din personlige historie
Fortæl om din personlige historie om hvordan du havde akut brug for en låsesmed, fortæl om hvordan og hvorledes du stod i situationen, og hvordan din oplevelse med den tilkaldte låsesmed var. Der må være nogen derude der har nogle ret vilde historier!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *